Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1779 niezalogowanych)
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Luba napisał:

Teraz to mnie interesuje w ogóle inna kwestia. Wsześniej nie zwróciłem(am) na to uwagi "Report do moderatora", który znajduje sie pod postami. Szukam w słownikach języka polskiego tegoż "report" i znaleźc nie mogę...za to bez problemu znajduję "raport". To taki English - Polish mix? [/quote]

Report to chyba jakaś odmiana teleportacji,klikasz i już jesteś na dywaniku u moderatora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Luba napisał:

Teraz to mnie interesuje w ogóle inna kwestia. Wsześniej nie zwróciłem(am) na to uwagi "Report do moderatora", który znajduje sie pod postami. Szukam w słownikach języka polskiego tegoż "report" i znaleźc nie mogę...za to bez problemu znajduję "raport". To taki English - Polish mix?

Report to chyba jakaś odmiana teleportacji,klikasz i już jesteś na dywaniku u moderatora.[/quote]

Jak u Ulv-a, to kiedys zaryzykuję i kliknę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A moze to skrot od reportasje - moze mamy pisac reportaze do ulva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Luba napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
Luba napisał:

Teraz to mnie interesuje w ogóle inna kwestia. Wsześniej nie zwróciłem(am) na to uwagi "Report do moderatora", który znajduje sie pod postami. Szukam w słownikach języka polskiego tegoż "report" i znaleźc nie mogę...za to bez problemu znajduję "raport". To taki English - Polish mix?

Report to chyba jakaś odmiana teleportacji,klikasz i już jesteś na dywaniku u moderatora.

Jak u Ulv-a, to kiedys zaryzykuję i kliknę [/quote]

a klikaj Luba, ryzykuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
ulv72 napisał:
Luba napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
Luba napisał:

Jak u Ulv-a, to kiedys zaryzykuję i kliknę

a klikaj Luba, ryzykuj [/quote]

Klikałam, ryzykowałam, a potem było, "nie ma dostepu". Chyba czas wyciągnąc spod łóżka odpowiednia maszynerię. Zasilę akcelerator i wpadam na rozchodniaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok